Despre noi

Despre Salon Select

Restaurantul Salon Select a fost proiectat si gandit ca un mic centru al bunului gust, ce ofera o noua dimensiune frumosului si serviciilor de calitate. Este un loc destinat organizarii de evenimente, de la seminarii si conferinte pana la nunti, botezuri, aniversari si diverse alte petreceri private.

Eleganta, bun gust, servire impecabila, savoare gastronomica si prospetime este ceea ce dorim sa va oferim de fiecare data cand veniti sa petreceti momente de neuitat in incinta Complexului Pensiunea DanaCris – Salon Select. Va asteptam la doi pasi de marginea orasului Bucuresti, intr-o cladire noua, moderna, spatioasa si usor accesibila, atat dinspre strada Prelungirea Ghencea cat si dinspre Soseaua Alexandriei.

Restaurantul Salon Select dispune de un spatiu interior generos, oferind clientilor sai serviciile unui ballroom premium, unde se pot organiza evenimente diverse de pana la 180 de persoane. Locatia dispune de spatiu amenajat pentru orchestra si de ring de dans.

Restaurantul Salon Select dispune de sisteme moderne de iluminare, climatizare si sonorizare.

In fata Salonului Select este amenajata o mica terasa exterioara, cu mese tip cocktail, pentru invitatii care doresc sa socializeze, profitand de aerul liber. Aici fumatul este permis. Aspectul exterior este intregit de o fantana arteziana situata in fata intrarii.

Parcarea auto din incinta Salon Select este spatioasa, pazita si este pusa la dispozitia invitatilor in mod gratuit.

BINE DE STIUT! Cazarea invitatilor dumneavoastra este asigurata, in aceeasi locatie, de Pensiunea DanaCris, un hotel de 3* cu toate facilitatile specifice acestei clasificari: camere single, double sau apartamente, baie privata, aer conditionat, televiziune prin cablu, internet, terasa de vara si piscina exterioara.

Pensiunea DanaCris

Meniu