Oferte Speciale

Oferta Extrasezon (-10%)

In perioada de Extrasezon (Noiembrie – Aprilie) a fiecarui an, Salon Select va asteapta cu o oferta avantajoasa pentru dumneavoastra: 10% reducere la toate Meniurile de Nunta!

Oferta Duminica (-10%)

Duminica nu este doar o zi de odihna si relaxare. Este si ziua in care poti sa petreci si sa te distrezi alaturi de cei dragi! Iti oferim 10% reducere la toate Meniurile de Nunta!

Oferta Craciun

Craciunul este cea mai asteptata perioada a anului. Este un moment aniversar incarcat de emotie si spiritualitate, de veselie si de cadouri. Iar distractia nu poate lipsi din peisaj! Salon Select nu precupețește eforturi pentru a organizeaza frumoase si amuzante petreceri de Craciun, pentru tine si sufletul tau! Contacteaza-ne pentru a afla mai multe! 😉

Oferta Revelion

La multi ani cu sanatate! Revelionul este una dintre cele mai asteptate sarbatori, iar trecerea intr-un an nou reprezinta un moment al bilanturilor – pentru unii, al planurilor – pentru altii, si al veseliei – pentru cei mai multi. Ciocneste un pahar de sampanie alaturi de Salon Select in noaptea de Revelion si da startul distractiei pentru noul an!

Meniu